EN

Sobre Nosaltres

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posseeix 4,500 hectàrees xineses de jardins de te i coopera amb més de 15,000 hectàrees xineses de jardins de te. Té una àrea de planta de processament de 12,000 metres quadrats amb 238 conjunts d'equips de processament. La seva capacitat de producció i processament anual és de més de 15,000 tones. Actualment, l'empresa ha aprovat ISO9001, HACCP, GAP, ISO14001 i OHSMS. , Green Food i altres certificacions.

La marca pròpia de l'empresa "GAOQIAO" és una marca famosa a la Xina i els productes "GAOQIAO" són productes de marca famosa de la Xina. L'empresa compta amb més de 30 cadenes de botigues de franquícia, 3 bases de producció de te i jocs de te i 16 proveïdors OEM a l'estranger. Els productes s'exporten a més de 10 països d'Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia Oriental, Àsia Central i Europa Occidental.

La marca "GAOQIAO" s'ha compromès a desenvolupar productes de te per als amants del te de tot el món: te verd amb sabor fresc i dolç; te negre amb aroma fort i desbordant; te fosc amb sopa greixosa i ambre; te blanc amb olor natural i afruitat, etc. "GAOQIAO" sempre deixa que els amants del te s'acaricien amb admiració i se sentin relaxats amb els colorits productes de te.




Hunan Hongda Tea Co., Ltd.

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posseeix 4,500 hectàrees xineses de jardins de te i coopera amb més de 15,000 hectàrees xineses de jardins de te. Té una àrea de planta de processament de 12,000 metres quadrats amb 238 conjunts d'equips de processament. La seva capacitat de producció i processament anual és de més de 15,000 tones.

Copyright © Hunan Hongda Tea Co., Ltd. Tots els drets reservats Bloc